Camerabewaking voor winkels

Voor winkeliers is het laten installaren van camerabeveiliging in de winkel een bijna net zo belangrijk aspect als de winkel, de kassa, het personeel en de producten. Met camerabeveiliging dekt u als winkelier een aantal belangrijke aspecten af. Naast een preventieve werking biedt camerabeveiliging ook een effectieve bescherming tegen diefstal en vandalisme in de winkel. Indien er zich toch een incident heeft voorgedaan, dan beschikt u met Camarenti over kwaliteitsbeelden voorzien van bewijsmateriaal.

Camarenti heeft een aantal beveiligingsproducten welke uitermate geschikt zijn voor winkels. Zo kunt u denken aan een 360-graden panoramische camera, deze camera kunnen wij centraal in de winkel plaatsen waardoor u in een oogopslag een overzicht heeft.

Ook een zo geheten "confrontatiescherm" plaatsen wij met enige regelmaat bij de ingang van een winkel waardoor klanten met verkeerde intenties worden "geconfronteerd" met de zichtbaarheid van camera's, een zeer effectief middel. Naast deze confronterende werking vergroot het ook het veiligheidsgevoel van klanten en medewerkers.

Zowel de 360-graden camera als het confrontatiescherm kunnnen wij voor een vast maandelijks tarief bij u installeren.

IK WIL MEER INFORMATIE, BEL MIJ TERUGOnze klanten beoordelen ons met een 4.8